Un món de cuines al barri 2014

unmondecuines2014

4a festa solidària a Canamunt.

“Un món de cuines al Barri” és una festa solidària que organitzam una vegada cada any en col·laboració amb el Centre de Serveis Socials de Ciutat antiga i amb la campanya “Cap Nin sense Esmorzar” 

El dissabte 7 de juny a la Plaça Raimundo Clar (Nova de Flassaders) a partir de les 19h podràs degustar els plats de diferents països a preus populars. La recaptació que es faci anirà destinada a la compra d’aliments per al berenar de les famílies (llet, sucre, galletes, cacau, suc…)

A les 19h hi haurà jocs infantils i a partir de les 19h música en viu amb els Emmentals (groovie Jazz).

Amb la col.laboració del Centre de Serveis Socials Ciutat Antiga i de la ONG Mediterranea, repartim els aliments necessaris per a garentir el berenar dels més petits.

Les famílies cuinen plats típics de la seva nacionalitat d’origen i es poden degustar tasts gastronòmics de diferents països com Senegal, Cuba, Austria, Bolívia, Argentina, Nigèria, Marroc…

Un altre objectiu de la festa és trobar-nos els veïnats i compartir un bon sopar gaudint de diferentes activitats: un taller de cuina per infants i jocs infantils.

VOLS COL.LABORAR?

NORMES D’INSCRIPCIÓ

L’Avv Canamunt convoca a tots els veïnats del barri a participar as la IV edició d’Un món de cuines al barri. Activitat comunitària i solidària dirigida a coneixer-nos mitjançant les diferents cuines del món.

QUÈ HE DE FER?

Es tracta de cuinar un plat tant dolç com salat (un mínim de 10 raccions) per vendre en porcions durant la festa. Els ingressos aniràn destinats a la compra d’aliments per a la campanya “CAP NIN SENSE ESMORZAR” (sucre, galletes, llet, cacau, suc, cereals…)

QUAN?

La jornada és dissabte 7 de juny , a les 19h heu de ser a la Plaça Raimundo Clar (antiga Plaça Nova de Falssaders) amb el vostre plat.

COM FUNCIONA?

Qui cuini haurà de quedar-se a servir-lo (millor si duis coberts per servir), si no podeu avisau expressament quan us inscriviu.

L’AVV CANAMUNT facilitarà els plats, coberts i torcaboques i marcarà el tamany de les raccions.

INSCRIU-TE OMPLINT AQUEST FORMULARI O CADA DIVENDRES DE 18H a 19H AL LOCAL DEL CARRER FERRERIA 9

 


Organitza:
Avv Canamunt – Ciutat Antiga

Col·laboren:
Centre de Serveis Socials Ciutat Antiga
Ajuntament de Palma

Un món de cuines al barri 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot