Dissabte 6 de Juny Festa solidària: Un món de cuines al barri.

“Un món de cuines al Barri” és una festa solidària que organitzam una vegada cada any en col·laboració amb el CMSS Ciutat Antiga, i el nostre projecte “Cap infant sense esmorzar”
Els usuaris dels programes Aliments en Xarxa i Cap infant sense esmorzar, cuinen plats típics de la seva nacionalitat d’origen i es poden degustar tasts gastronòmics de diferents països com Senegal, Cuba, Austria, Bolívia, Argentina, Nigèria, Marroc… La recaptació anirà integrament destinada a la compra d’aliments.
En aquesta cinquena edició hem preparat una gran festa solidària, a partir de les 19h a la Plaça Raimundo Clar (antiga Pl. Nova de Flassaders) on a més, trobareu música en directe a partir de les 20h amb Jon Cilveti i a les 21:30h amb el swing dels Monkey Doo.
Dissabte 6 de Juny Festa solidària: Un món de cuines al barri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot