Festes d’estiu post-Trinitàries 2018

Salutació de Sant Rescat

Temps de morrals i de presó. De persecució i de voler-nos callats. I jo no pens quedar-me en silenci. Per això sortiré als carrers en aquests dies festius i m’expressaré amb llibertat. Tu què faràs?

A Canamunt tothom s’expressa perquè volem un barri lliure, un barri on tothom se senti segur. Un barri on viure sigui una alegria i on tothom tingui cabuda.

Vine a gaudir del barri i passa-t’ho bé a les festes amb llibertat. Tenim activitats per a totes les edats i condicions. I encara que estiguem de festa, recorda, NO és NO.

Visca Canamunt!

Sant Rescat.

 

Ja estan aquí! Un any més arriben els dies més esperats per a la gent de Canamunt, les festes d’estiu post-Trinitàries. Unes festes que venen carregades d’activitats per a tothom, unes festes en les que un any més esperam disfrutar del barri amb la seva gent. Com cada any tenyirem el barri d’un color (enguany el color triat és el negre). També t’animam a que facis canamuntera la teva camiseta (per 3 € la tindràs estampada amb el lema de les festes). Enguany serà un any especial perquè retomam una exposició fotogràfica de fa 25 anys. I com cada any, tenim un lema, “CANAMUNT S’EXPRESSA”.

Pots consultar el programa de les festes clicant aquí.

 

Festes d’estiu post-Trinitàries 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot