Inscripcions XIè mercat de Sant Rescat

Arriba una nova edició del Mercat de Sant Rescat (l’onzena ja!!). La data triada és el dissabte 10 de novembre de les 10:00 a les 18:00 h. En aquesta ocasió volem recordar l’antic rastro que fins no fa molt es feia al nostre barri. Per això aquesta edició tendrà lloc a la Plaça Llorenç Bisbal de Palma.

Com sempre, hi haurà objectes de 2a mà, disseny, art, artesania, vintage, música… en una jornada amb molt bon ambient i en la que fomentam un altre manera de consumir.

Si estàs buidant els armaris de casa teva i vols venir a vendre el que et sobra a la plaça, si et dissenyador i tens un projecte creatiu que vols donar a conèixer o ets un comerç del barri aquesta és la teva oportunitat!! Et pots inscriure al formulari més avall abans de dia 15 d’octubre de 2018!!

[googleapps domain=”docs” dir=”forms/d/e/1FAIpQLSd9YCQ_HilUriodqdVmL9JTVdcDs3nTQuxA-oBeFe7GT-AlkQ/viewform” query=”embedded=true” width=”700″ height=”520″ /]

Inscripcions XIè mercat de Sant Rescat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot