XIIè Mercat de Sant Rescat

XII Mercadet-Cartell defUna primavera més, arriba una nova edició del Mercat de Sant Rescat. Amb aquesta edició ja la dotzena!! El mercat serà el proper dissabte 1 de juny a la plaça Llorenç Bisbal des de les 10 a 18h.

A la plaça trobareu unes 50 paradetes de 2a mà, disseny, art, artesania i molt més! També hem començat a preparar les festes d’estiu post-trinitàries 2019, per això posarem un lloc de recollida de teles que ja no utilitzeu, amb aquestes teles prepararem sorpreses pel juliol.

També podreu trobar menjar i beure als bars de la plaça i tot el dia haurà música:

11:30h Vermut amb Clara Ingold, ponedora de música
16h Funk, soul & groove sound amb Col·lectiu Mallorca Black

Vos esperam a la plaça Llorenç Bisbal!

XIIè Mercat de Sant Rescat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot