Inscripcions obertes pel XIIIè Mercat de Sant Rescat

XIII Mercadet-Cartell

Amb el canvi d’estació, arriba una nova edició del Mercat de Sant Rescat (tretze ja!!). La data triada és el dissabte 16 de novembre de 10 a 18h. En aquesta ocasió volem recordar l’antic rastro que fins no fa molt es feia al nostre barri. Per això aquesta edició tendrà lloc a la Plaça Llorenç Bisbal de Palma.

Com sempre, hi haurà objectes de 2a mà, disseny, art, artesania, vintage, música… en una jornada amb molt bon ambient i en la que fomentam un altre manera de consumir.

Si estàs buidant els armaris de casa teva i vols venir a vendre el que et sobra a la plaça, si et dissenyador i tens un projecte creatiu que vols donar a conèixer o ets un comerç del barri aquesta és la teva oportunitat!! Et pots inscriure al formulari més avall abans de dia 6 de novembre!!

 

 

Inscripcions obertes pel XIIIè Mercat de Sant Rescat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot