Cuinam per Zaqueo

Zaqueo ens necessita!

El menjador social que tenim a Canamunt (plaça Mercadal, 1) ens ha demanat ajuda per cuinar el primer dissabte de mes. En total són 120 racions que hem de cuinar i dur a Zaqueo.

Com que no tenim cap cuina suficientment gran, ni tampoc sabiem com fer-ho, el que hem pensat es que cadascun de nosaltres cuinarà 10 racions de la mateixa recepta i ho durem a Zaqueo. Així només ens hem d’assegurar que serem 12 persones (o equips, pels que ens agrada cuinar plegades!). Ho cuinarem a les cases del barri el mateix dissabte.

I ja que no tenim experiència en cuinar per tanta gent, demanarem a cuiners i cuineres que ens facilitin una de les seves receptes adaptades a 10 racions. D’aquesta manera, els xefs compartiran les seves receptes amb les persones que cuinem, que podrem tenir un receptari dels millors cuiners i cuineres de l’illa, així com les persones que vagin a menjar a Zaqueo podran tastar una recepta de reconeguts xefs cuinada per nosaltres.

Començam el primer dissabte de desembre, dia 2!

Necessitam que ens ajudeu a aconseguir poder cuinar les 120 racions.

Vos animau a cuinar una recepta de xef?.

Si estau interessats en participar, enviau un mail a avvcanamunt@gmail.com

Dissabte 2 de desembre de 2017

24129773_10213489575225552_433240245477301184_n.jpg

El primer cuiner al que hem demanat col·laboració ha estat a Tomeu Arbona del Fornet de la Soca.

La seva vinculació amb la barriada (te el seu obrador al carrer Llotgeta) i la seva experiència en temes socials han fet que vulgui estrenar aquest nou projecte de l’AVV Canamunt. Ens facilitarà una de les seves receptes històriques i sospitam que serà una primicia del seu nou llibre que presentarà el mes de desembre.

Varem cuinar mongetes blanques amb pilotes de bacallà.

Dissabte 3 de febrer de 2018

El segon cuiner que ens acompanya és el conegut cuiner  llosetí Santi Taura que per a aquesta ocasió ens ha preparat una recepta de canelons de pollastre.

Dissabte 3 de març de 2018

El tercer torn és per a la cuinera Maria Solivelles del restaurant Ca na Toneta de Caimari, amb la recepta aguiat de sípia i faves tendres acompanyat de brou calent.

Desplaçat dalt de tot