Mercat de Sant Rescat

Dues vegades a l’any, la plaça Quadrado, on als anys 20 ja s’hi celebrava un mercat, es converteix en l’escenari perfecte per celebrar el Mercat de Sant Rescat amb un mercadet d’intercanvi, objectes de 2ona mà, productes de disseny i creatius i amb menjar. També amb tallers i música. T’animes a participar-hi?

mercat2

Hem preparat un mercat amb quatre àrees:

Intercanvi: Volem fomentar la re-utilització, el reciclatge i l’intercanvi d’objectes sense doblers, per això et convidam a participar aportant allò que ja no necessites i canviar-ho amb algú altre per alguna cosa que et sigui útil.

2a mà:Tots tenim a casa moltes coses que ja no utilitzam, baixa-les a la plaça i posa-li preu.

Producte: disseny, artesania, art… Amb el mercat de Sant Rescat també volem impulsar la creativitat, el disseny, i l’artesania. Productes únics fets per creadors locals.

Menjar: a un mercat que dura tot el dia no hi pot faltar el menjar.

Tens els armaris plens i no saps com desfer-te de la teva roba? Tens un projecte creatiu i vols donar-te a conéixer? Fas els millors dolços de Canamunt? Anima’t a participar-hi, a donar vida al barri i a fomentar una nova economia local on es reforci l’intercanvi, els petits emprenadors locals i els vincles entre veïnats.

mercat1

Condicions de participació:

-Qualsevol persona pot participar al Mercat de Sant Rescat.

-La participació al mercat té un cost de 10€ per a socis i 15€ per als no socis, com a donació a l’AVV Canamunt. (Excepte a la zona d’intercanvi que la participació és gratuïta)

-Cada participant tindrà un espai màxim de 2m lineals.

-L’horari del mercat és de 11h a 19h. El muntatge es realitzarà de les 9h a les 11h del mateix dia, i el desmuntatge de les 19h a 20h. Demanem un compromís per complir amb l’horari.

-Us demanem que cuideu l’espai públic: reciclant el fems, respectant als veïnats i cuidant l’entorn.

-L’AVV Canamunt farà una sel.lecció de les propostes presentades a la secció de producte i menjar per a que compleixin els requisits abans esmentats.

-El 10% de la recaptació, tant de les inscripcions com del bar, es destinarà a una associació o entitat sense ànim de lucre que ofereix un servei social a la comunitat.

Desplaçat dalt de tot